Kontraster

Och plötsligt kändes mitt liv ett snäpp tristare...



Livin on the edge

Vad gör ni idag mina vänner? Själv käkar jag skagenröra som är lite sådär på gränsen, ni vet den borde kastats förra veckan men i brist på annan kost får det duga. Och hoppas på det bästa.



Min spänning i tillvaron just nu!


Skorstensmössan

Ja det var väl den sista jag skulle gissa på någonsin skulle bära något "modernt", men ser samma mössa som min pappa burit så länge jag minns och som han alltid får panik när han inte hittar den - på alla slags modenissar nuförtiden.



Kopian hämtad härifrån




Originalet - här knycker han en kräfta ur sjön, inga konstigheter.


Oskarshamn

Ja men visst kändes det bra att åka från ett grådisigt Kalmar och stiga av gula bussen i ett strålande Oskarshamn. Tänkte till och med fixa bildbevis på kalaset, om det nu inte var så att jag inte gör som alla andra. Alltså har en iphone eller någon slags nyare mobil jag förstår mig på. Nej jag kände att det här med att köpa mobil på Netto var en snilleblixt utan dess like, jag menar vem läser egentligen instruktionsboken ändå? Så kameran fungerar ju men hur detta ska transporteras in i datorn är tydligen en annan femma.

Men då tänkte jag bjussa på en bild av någon som troligtvis inte använt sig av samma kamera som mig, jag ser allvarligt talat inte att det ens är samma stad. Men jag litar på denna blogg som dessutom verkar digga det som busschaffisen benämnde som metropol. Varsågoda:


Världens kanske bästa helg

Men det är kanske inte så konstigt med alla dessa hejdundrandens vänner??






Sofia stod som alltid för trevligaste förfesten!



Guldigare finare lockar får man leta efter...





Flickorna som är minst lika roliga att skriva C-uppstsats med som att skaka rumpa me!



Love is in the air

För efter 8 timmar på sjukhus, 6 timmar på en trälig buss så kommer hon äntligen hit ikväll! Då ska hon få en riktigt stor kram, mat, vin, och kanske en kram till. Och de är hon verkligen värd!



Kalmar har saknat sin pärla!


Helgupload!




Ja det ska pluggas och ja vi har blivit piskade av handledare, men jag ska inte vara sämre än självaste blondinbella och kör på polly som sällskap. Jag tror på det här.

Både datorväskan och mobilen gick sönder i skolan så jag kör på hemmets trygga boning. Och så har jag vår grupps emineneta playlist i öronen: eutanasi

Wish me luck!


Å solen den sken in!

Vilken dag kan inte bli bättre att ta upp det här med bloggandet igen om inte just idag? Solen riktigt strålar, tempen visar afebril och fåglarna kvittrar utanför fönstret, ja tror det blivit vår minsann!







Äsch tror ja slänger på en bra låt när ja ändå är igång:

Eddie Vedder – No Ceiling



RSS 2.0