Om...

jag inte redan gjort slut på månadens CSN skulle jag lätt kunna leva på nudlar för att kunna håva in denna skönhet:


Ögongodis från Whyred.

Vuxenpoäng!

Fredagsmys med bästa tjejerna, ost, rödvin och massor av överanalyserat skvaller, finns det ett bättre sätt att spendera en fredagskväll?



Sweet sixteen



Söta Belle fyller 16 idag! Grattis syrran!


Hemligheten bakom galet snygga frisyrer i tvåans korridor avslöjad!

Så här spenderar vi kvällarna i köket. All cred till duktiga Nattis!
                 

           

Anna var söt som socker i sin lilla huva....



...andra hade ingen lust att kila ner i tvättstugan i sin kreation.

Snart får ni se hur snygga vi vart!

Grannsämja

Har man  tur att bo i världens underbaraste korridor kan det hända att man vaknar med så här gulliga lappar på sin dörr!

Dagen efter

Slog inte upp ögonen förrän efter 13 idag och kände att jag fick betala för hela helgens bravader idag. Skönt då att man inte har ett endaste måste och kan göra så lite som möjligt utan dåligt samvete. 

   Men vilken helg sen! Micha och jag fick besök av två söta stockholmstöser som vi visade vår lilla stads allra finaste sidor för. Tror aldrig vi gått så långt en lördag någonsin (14 000 steg) och det mesta förklarades med att det är typsikt Kalmar. Som ett freestylebattle mitt på torget men utan varken publik eller applåder. Eller när vi skulle visa upp vårt enda sushi-hak men det hela solkas av att raggarna kör cruising precis utanför. Kvastkampen var ju inte heller nåt att hänga i julgranen. Så då bestämde vi oss helt enkelt för att köra på säkra kort, gå hem och äta riktig mat (!), ta en powernap efter dagens ansträngning och sen festa som det inte fanns en morgondag.

Så jag tror vi lyckades sälja in Kalmar rätt bra ändå.

Tänker ja tänkte bjussa på helgens låt som passar bra så här dagen innan låning:

http://open.spotify.com/track/4l52htUhsjxyAMFxA3gJZG


Det här är vad jag kallar återhämtning:


Tryckfel?



En vän skickade det här urklippet för ett tag sen, hon hade vart och hälsat på och kunde inte riktigt hålla med texten. Måste vara för att undersökningen gällde aningens mer norrut än där vi bor. Har hört att det råder betydligt mer partytorka däruppe nämligen.

Men Lisa, i sommar möts vi på mitten och tar upp gamla vanor i huset igen!


Gissa vad vi ska göra i helgen?

En genomsnittlig students kylskåpsinnehåll:



Skönt att veta att det prioriteras rätt i kristider!


Nykär

Jag har inte alltid varit snäll mot Kalmar, staden har kanske nämnts som liten och kanske lite trist. Men efter denna helg har jag bestämt mig för att göra ett nytt försök för att få vårt förhållande att fungera. Jag känner att en stad där man hinner besöka sju?! Födelsedagsbarn under en och samma kväll på cykel, balanserandes med både blomkruka å vinflaska i handen, är helt enkelt värd att ges en andra chans. När dessutom min granne är allvarligt rädd för att ha FÖR roligt på helgerna, ja då har jag fallit pladask!


RSS 2.0