Therese ska aldrig mer...

kila ner i tvättstugan 7 på morgonen i fulmyskläder halvt nyvaken sorterandes trosor när stans hunk råkar kika in i samma jäkla tvättstuga.

Livet är bara för härligt ibland!

Kompis det går bra nu

eller ja ibland fast nu får jag nog ändå säga att allt är ganska underbart! Blivit sambo med två urgulliga tjejer i världens finaste, mysigaste lägenhet. Struttar runt på morgonen från ett rum?! till ett annat och känner mig allmänt vuxen och lycklig när jag slänger ner glasen i diskmaskinen?! och måste byta uttag flera gånger när jag
dammsuger.




Inte nog med detta, jag fick en liten extra sambo en hel vecka, ända från norraste norr, men hon smälte mitt lilla hjärta lika bra för det. Så mitt liv har mest bestått av flytt, måla väggar och balansera på stegar när jag inte har varit ute och svirat med mina bästa! Lisa har fått en ordentlig guidning var man bäst hittar napp här nere (står mellan kåren och bibblan eller annas förnster).
























Jag har också dragit ner rejält på mitt sitta-framför-datorn-och-bara-stirra-beteende, lite beroende på att jag inte fixat bredband än. Men de är en bra anledning till att slippa plugga på bibblan :)


Inte vilken lördagskväll som helst

När andra slog klackarna i taket och halsade sista glaset innan det var dags att dra vidare låg ett lugn över vår lilla korridor ikväll. Kanske har vi blivit lite äldre, lite mognare, kanske hade den berömda tentaångesten lite inverkan.

För där stod vi och lattjade med en boll medan musiken dunkade i huset och förfesterna var i full gång. Det kändes inte riktigt som lördag, någon hade tappat tidsuppfattningen, någon orkade inte ta sig ut i kylan.

Så vi stannade inne, såg på film och lärde oss om revolutioner och drottningar i exil istället och kände hur vuxenpoängen trilla in som snöflingorna föll ner.






Farah Dibah i "Drottningen och Jag" av Nahid Persson

Ett bra sätt att fördriva en lördag.




Det är lätt

att bli trött på sig själv och sitt obotliga oordningssinne.
Det är lätt att bara sucka när man får reda på att flytten och tentan visst ska klaras av på samma dag - och liksom få en syn framför sig hur jag kommer sitta kvällen innan i en enda röra och med medicinska termer snurrande i huvudet...

Därför kände jag inte riktigt igen mig själv idag när jag lyckades pluggade hela dagen för att sen gå hem och packa hela tre kartonger.

Och sen bli lite tröttare på sig själv när man rensar badrummet och hittar drivor med skönhetspryttlar jag inte rört på hela året...

för att sedan känna igen sig själv igen när man sitter i en röra?! av kartonger och målar naglarna röda - och kommer på att man håller på att missa tvättiden...GAAAAAAH!

Men det är ju det här jag är van vid, lite ständig panik, ordnat kaos och en ständig känsla av att jag glömt nåt...

Hey that`s me! Och när det hela blir för tungt har min vän hittat en sång att trösta mig med:



Uno Svenningsson – Terese


Så ska ett nytt år sparkas in!

Förortstjerna tog sig lite fööör smidigt till den lilla ön med de berömda iiii:en. Där råkade ett helt gäng galna, underbara, festsugna brudar hålla hus. Och vi åt, och vi drack, lekte lekar, höll spontantal, skålade och dansade ända in i nya årtiondet!




Känner på mig att detta året kommer bli riktigt bra!

Marit Bergman – This Is The Year


RSS 2.0